« Tagasi

Kohtusime Põltsamaa noortega

Tõnu Vare  Noortr Hääl(1975), 8. mai.

 

"Noorte Hääle" toimetuse järjekordne kohtumine oma noorte lugejatega oli üleeile Põltsamaal. See sai teoks Jõgeva rajooniraamatukogu lugemissaalis ja õhtu organiseerijaid ning jutujärje juhtijaid oli raamatukogu juhataja Vaike Oro.

Rääkisime kokkutulnuile sellest, kuidas üldse saadakse ajakirjanikuks, kes kuuluvad meie toimetuse perre, millised on olnud toimetuserahva senised ettevõtmised, mis on praegu käsil ja millised on lähemad loomingulised plaanid. Pärast küsimustele vastamist kandus jutujärg üha rohkem Põltsamaa noorte kätte. Oli juttu kirjutistest, mis "Noorte Häälest" meelde on jäänud, kohapealse noorteelu probleemidest, õppimisest ... Kõike ligi kolme jutu- ja mõttetiheda õhtutunni sees räägitust ei jõua siiski siinkohal kirja panna.

Kohtumise lõpetamisel tänas "Noorte Hääle" toimetaja asetäitja Endel Põder kokkutulnuid asjalike mõtete ja ettepanekute eest ja arvas, et küllap oli selle õhtu juttudest ja näost näkku kohtumisest mõlemapoolset kasu - nii lugejaile kui ka lehemeestele.