« Tagasi

Noorsookirjanduse dekaadi üritused

Vaike Oro  Punalipp(1977), 25. oktoober.

 

20. oktoobril algas traditsiooniline noorsookirjanduse dekaad. Sel puhul on meie rajooni noortel kirjandussõpradel külas kirjanikud Silvia Rannamaa, Holger Pukk ja Juhan Saar.

Holger Pukk kohtub noorte lugejatega Palamusel ja Mustvees 25. oktoobril ning järgmisel päeval Voldis, Jõgeval ja Põltsamaal. Samadel päevadel on Juhan Siiar Puurmanis, Tormas ja Kaareperes. 27. oktoobril on Vaimastveres ja Põltsamaal noorsooraamatu "Kadri" autor Silvia Rannamaa.

27. oktoobril on Põltsamaa kultuurimajas noorteõhtu "Oktoobritulede valgel". Kell 18.30 algab linnas tõrvikutega teatejooks ning kell 19.30 istuvad noored kohvilauda, tantsivad, lahendavad viktoriiniküsimusi ja kuulavad luulet.

Viktoriinist kutsume osa võtma kõiki Põltsamaa linna asutuste ja ümberkaudsete majandite 4-liikmelisi võistkondi. Oodatud on ka komsomoliveteranide võistkonnad. 50 protsenti viktoriini küsimustest hõlmab teemat "Minu kodumaa NSV Liit". Õhtul on võimalik täiendada ka oma raamaturiiulit uue kirjandusega, sest on organiseeritud raamatute müük.