« Tagasi

Jõgeva rajooni raamatunädal

Vaike Oro  Punalipp(1975), 22. november, nr. 137, lk. 1.

 

24.-30. novembrini on Jõgeva rajooni raamatunädal. Soel puhul toimuvad rajooni raamatukogudes kirjandusõhtud, viktoriinid ja kohtumised kirjanikega. Põltsamaale oodatakse külla Ellen Niitu ja Jaan Krossi. Kaarepere, Puurmani ja Torma koolis on külaliseks lastekirjanik Jaan Rannap. Palamusel on lugejate keskel Mati Unt. 27. novembril toimub Puurmani keskkoolis raamatupäev, tähistamaks eesti raamatu 450. aastapäeva.

28. novembril kell 19 toimub Jõgeva kultuurimajas viktoriini "Tuleaastad" rajooni finaal. Võistlema kutsutakse piirkondade parimad: Jõgevalt linna täitevkomitee, tarbijate kooperatiivi ja Jõgeva KEK-i võistkond, Põltsamaalt põllumajanduskombinaadi, EPT Põltsamaa osakonna ja Põdra sovhoosi võistkond, Mustveest Torma sovhoosi ja "Kungla" kolhoosi võistkond. Tuletame veel kord meelde, et kuni pooled küsimustest käsitlevad Suure Isamaasõja teemat, ülejäänud küsimused on igalt elualalt.

Puurmanis, Palamusel, Jõgeva keskkoolis jm. organiseeritakse huvitavaid näitusi meie kodudes leiduvatest vanadest raamatutest. Suuremate ürituste ajal saab osta ka uudiskirjandust.

Meeldivat raamatunädalat ja huvitavaid kohtumisi!